OSMANİYE / MERKEZ - Türkmenbeyi İlkokulu

Ara

24 Kasım öğretmenler günü okulumuzda kutlandı.Okul idaremiz tarafından öğretmenlerimize yemek ikramı yapldı,gül takdim edildi.

Ara

Osmaniye il genelinde 7.si düzenlenen Kitap Fuarına 3/B sınıfı öğrencilerimiz  sınıf öğretmenimiz Necla Gök ile beraber ziyarette bulundular.

Ara

Değerler Eğitimi ayın konusu Yardımseverlik ve Merhamet ile ilgili etkinlik kapsamında  4/A Sınıfı Öğrencilerimiz ve sınıf öğretmenimiz Şule ÇEVİK Hayvan Barınağına ziyarette bulundular.

Ara

Dünya Engelliler Günü kapsamında okulumuzda özel eğitim öğretmenlerimiz Ufuk BİÇER  ve Belkız DOĞAN  rehberliğinde; gönüllü öğrencilerimizin katılımıyla görme engelli insanlarla  empati kurabilmeleri  amacıyla etkinlik gerçeklerştirdik.Parkur oluşturup öğrencilerimizn gözleri kapalı olarak hedefe ulaşamalrını istedik.Etkinlik sonrasında öğrencilerimiz duygu ve düşüncelerini paylaştılar.

4/B sınıfı öğrencileri ile görme engelliler özel eğitim alt sınıfı öğrencilerimiz birlikte engelliler haftası için okul panomuzu hazırladılar.

Kas

4-A SINIFI öğretmeni Şule ÇEVİK ve  Öğrencileri Eğlenceli Matematik adlı e twinning çalışması kapsamında matematik öğretiminde farkllı yöntemler kullanarak çalışmalar yapmaktadır. Öğretmenimize katıkılardan dolayı teşekkür ediyoruz.

Kas

29 Ekim Cumhurişyetimizin kuruluşunun 100. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Eyl

Milli Bakanlığına bünyesinde İlimizde düzenelenen 3. EĞİTİM BÖLGESİ MÜDÜRLER KURULU  toplantısı  Merkez okul müdürlerinin katılımı ile okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

May

Osmaniye AFAD Müdürlüğümüzün düzenlendiği etkinlikler kapsamında okulumuza etnospor tırı gelmiştir. Öğrenciler birbirinden güzel etkinlik ve faaliyetlerde eğlenceli zamanlar geçirdiler. Osmaniye AFAD İl Müdürümüz Serhat BULUT beye okulumuza sunduğu bu etkinlikten dolayı teşekkür ederiz.