OSMANİYE / MERKEZ - Türkmenbeyi İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını  Türkmenbeyi İlkokulu ve Münire Hanım İlkokulu öğrenci ,öğretmen ve velileriyle hep birlikte coşkuyla kutladık.

Nis

Öğrencilerimizin Ramazan bayramını kutladık,şeker ikramında bulunduk.

Mrt

Okulumuz Okul Aile Birliği Gelir-Gider durumu hesaplanarak aşağıya çıkarılmıştır.

Şbt

Okulumuz 4-A Sınıf Öğretmeni Şule Çevik tarafından yürütülen "Eğlenceli Matematik " E-Twinning projesi kapsamında Şubat ayında yapılan farklı çalışmalarla matematik derslerinin daha etkin hale getirdiler. Öğretmenimiz ve öğrencilerine ççalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuzda anasınıfı ve 1. sınıfların okula uyum sürecini kolaylaştırmak amacıyla doğum günlerini kutluyoruz.

Şbt

Okulumuz 2,3 ve 4. sınıf öğrencileri arasında bilgi yarışması yapıldı. Kazanan öğrencilere hediyeleri verildi.

Şbt

Okulumuz velilerine yönelik "Sağlıklı Yaşm" konulu seminer Diyetisyen Hatice BİÇER tarafından verildi.

Şbt

6 Şubat Depreminde hayatını kaubeden şehitlerimiz için tüm öğrenci ve öğretmenlerimizle beraber saygı duruşu yapıldı.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımızın yürüttüğü Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ocak ayında Dede Korkut hikayeleri okundu. Dede Korkut ile ilgili çizgi filmler izlendi,boyamalar yapıldı. Hikayeler yazıldı. EMeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Osmaniye Okuyor projesi kapsamında okulumuzda çarşamba günleri 1. ders saati kitap okuma saati yapıyoruz.

Ock

Okulumuz anasınıflarında Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında veli katılımlı etkinlikler gerçekleştirdik.Öğretmen, öğrenci veli birlikte etkinlik yapmak öğrencilerimiz için farklı ve etkili bir etkinlik oldu.

Ock

Okul Psikolojik Danışman Rehber Öğretmeni Nilgün ŞİMŞEK tarafından okulumuz velilerine "Anne Baba Tutumları ile Okul Başarısında Ailenin Rolü" konulu seminer verilmiştir.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımızın yürütmüş olduğu dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda her seviyede şiirler okutuldu. Bilinmeyen kelimelerle ilgili çalışmalar yaptırıldı.  Bilinmeyen kelimelerle ilgili cümle ve afiş çalışması yaptırıldı. Birinciler panomuzda sergilendi.  Birinci olan öğrencilerimize madalya ve ödülleri verildi.

Ara

4/A  Sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Şule ÇEVİK Eğlenceli Matemat,k e-twinning projesi aralık ayında Toplama İşlemi ile PUZZLE etkinliği çarpma işlemi ile Tuzluk Oyunu oynayarak matematiği eğlenceli hale getirip aralık ayı çalışmalarını tamamladılar. Çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Ara

Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğü tarafından görevlendirilen Dt.Öykü MESUTOĞLU okulumuzda Diş Sağlımızı Koruma ile ilgili öğrencilerimize seminer verdi.